Nadat je de layout hebt ingesteld, zal je misschien nog een extra veld met informatie willen toevoegen als bv 'betalingstermijn', 'een alias naam' of 'artikelindeling'.

Om een extra veld op de factuur te plaatsen zal je deze eerst moeten toevoegen via "Instellingen" >"Geavanceerd" > "Extra velden".

Vervolgens werk je het standaardveld bij en vul je de waarden verder aan.

Wens je het veld bij te werken, klik dan op 'acties' en werk bij.
Opgelet: Om deze extra velden te zien verschijnen op de factuur, zal je nog een aanpassing moeten doorvoeren.
Ga naar 'layout > 'documentgegevens' en selecteer daar de velden die je hebt aangemaakt bij 'instellingen'.

De velden die je hebt toegevoegd zullen nu zichtbaar zijn op de factuur en zal je bij opmaak van de factuur daar de waarde kunnen invullen.