Gegevens overzetten via de functie synchroniseren

Heb je al een account aangemaakt en de modules klanten, facturen, offertes en artikelen geactiveerd, dan heb je ongetwijfeld ook redelijk wat documenten aangemaakt. Denk je eraan om bepaalde documenten over te zetten naar een ander account, volg dan volgende instructies.
Hou er rekening mee dat je met jouw huidige gebruiker toegang moet hebben tot de andere account en je op die manier heel eenvoudig kan wisselen tussen de accounts. Om een gebruiker toe te voegen, kan je via toegangsbeheer een extra gebruiker toevoegen.


Wil je weten hoe je een extra gebruiker toevoegt? Lees dan verder onderaan deze pagina.


Wil je weten hoe je een tweede account aanmaakt? Lees verder onderaan deze pagina.


Wisselen tussen de accounts

Ga naar jouw account, klik op 'wissel account'


En selecteer het account waar je de gegevens wil overzetten


Gegevens synchroniseren uit andere account

Ga naar jouw account, klik op 'wissel account', selecteer het account waarop je de gegevens wil overzetten. Ga naar de account-pagina door op je bedrijfsnaam te klikken en klik op 'synchroniseer account'. Wil je ervoor zorgen dat ook de historiek van alle gegevens wordt overgezet, maak dan gebruik van de optie 'back-up account'.

Wil je weten hoe je een back-up account aanmaakt? Lees dan verder onderaan deze pagina.Wanneer je de gegevens wil synchroniseren, kan je aangeven welke gegevens je wil overzetten en sluit je af met een druk op de knop 'sychroniseren'. Daarna kan je nog enkele opties selecteren en duid je aan wat voor jou noodzakelijk is. 

Klik vervolgens op 'synchroniseer'.


Alle gegevens worden nu gesynchroniseerd. De nieuwe gegevens kan je terugvinden op het nieuwe account bij facturen, offertes, artikelen, klanten,.. 


Een artikel bijgewerkt of toegevoegd in het eerste account? 

Heb je in het eerste account een artikel bijgewerkt of toegevoegd? Dan kan je ook deze gegevens opnieuw synchroniseren


Wil je weten hoe je een artikel toevoegt? Lees dan verder onderaan deze pagina. 


Ga naar jouw 2de account en klik opnieuw op 'sychroniseer account' > 'synchroniseer artikelen' 
Vervolgens selecteer je 'enkel nieuwe artikelen toevoegen'. Op die manier zullen wijzigen aan bestaande artikelen niet worden gekopiëerd.Klik nogmaals op 'synchroniseer'. De artikelen worden bijgewerkt.

  Meer info? Lees onderstaande nuttige artikels