Als alternatief van de Yuki-koppeling kunnen de facturen ook via e-mail worden aangeleverd. De facturen worden dan als UBL-bestand naar de mailbox in Yuki gestuurd.

Vul hiervoor het "E-mailadres boekhouder" in bij instellingen > e-mail.

De facturen kunnen dan automatisch of met een druk op de knop worden doorgestuurd.

Zie: https://help.eenvoudigfactureren.be/support/solutions/articles/101000386073-verzend-naar-de-boekhouder